Rusta och Matcha Örebro – din väg till ett arbete? 

Har du svårt att hitta ett arbete i Örebro? Genom att anmäla dig till Rusta och Matcha i Örebro så ger du dig själv bättre möjligheter att hitta en meningsfull sysselsättning – antingen i form av ett heltidsjobb, studier eller exempelvis praktik. 

Rusta och Matcha är ett rikstäckande program som man anmäler sig hos via Arbetsförmedlingen. Godkänns man att delta – det bestäms även det av Arbetsförmedlingen – så har man också ökat chanserna till jobb. 

Rusta och Matcha i Örebro kan visa upp en riktigt bra statistik över deltagare som kommit i arbete efter att ha deltagit i programmet. Här nedan tänkte vi rada upp några fördelar med Rusta och Matcha och samtidigt visa hur det hela fungerar – enligt följande: 

  • Professionell stöttning. Deltar du i Rusta och Matcha i Örebro så klumpas du inte ihop med en större grupp människor. Du blir sedd som individ och du blir behandlad som en sådan. Vilka är dina unika styrkor och var passar dessa? Jobbcoacherna hjälper dig att vässa ditt CV, träna din intervjuteknik för att passa vid ett skarpt läge och de kommer hela tiden med stöttning och hjälp. I många fall kan man som långtidsarbetslös vara ganska stukad. Ett mål med Rusta och Matcha är att stärka och bygga upp varje deltagare. 
  • Du får hjälp med nätverkande. Var finns jobben? Rusta och Matcha i Örebro har sina tentakler ute och genom ett gigantiskt nätverk så kan man också låta dig som deltagare få bättre chans att hitta de företag som söker ny kompetens. Rusta och Matcha kan även hjälpa dig att staka ut en helt ny karriär. Du kanske passar bättre inom en helt annan bransch och ett par år i skolbänken kanske kan hjälpa dig att få in foten i detta nya område? 
Publicerat den
Kategoriserat som Jobb