Om oss

Vi som driver den här sidan är utbildade ekonomer och vana företagare. Den mixen ger oss ypperliga förutsättningar att hjälpa dig att ta nästa steg i ditt eget företagande. Vi vill ge ekonomiska råd och fakta: så ska du tänka gällande bokföring och redovisning och så här fungerar moms vi handel utom EU!

Utöver det vill vi även ge tips, råd och tankar om företagande i det stora såväl som i det lite mindre. Hur marknadsför man sig på bästa sätt? Hur kan man anställa rätt person? Hur tar man ett företag från punkt A till punkt B och hur investerar man de pengar man tjänar? Vi har själva gjort alla misstag som går att göra, men vi har alltid lärt oss av dessa. Det vi vill göra är att få dig att hoppa över misstagen och gå direkt till framgången. Du får, helt enkelt, använda våra läropengar helt gratis.

Fler drömmer om att starta eget i Sverige och vi går mot en tid där det kommer att bli allt vanligare att man hyr ut sig själv – lite som en konsult – snarare än att vara fast anställd. Spännande, så klart. Men även lite oroande.

Många verkar tänka att det alltid löser sig och om man gör fel så ordnar det sig alltid. Detta kan medföra stora risker och klara konsekvenser. Exempelvis ekonomiska brott tar inte hänsyn till om det skett medvetet eller omedvetet. Du måste lära dig vad som gäller och vi ska visa dig hur du ska agera i olika situationer. Du ska våga ta nästa steg, men utan att behöva kliva ner i klaveret. Välkommen!