Allt du behöver veta om fastighetsboxar 

Funderar du som fastighetsägare eller er BRF i Malmö på att investera i fastighetsboxar, men känner en osäkerhet kring huruvida det är en lönsam investering eller pengarna i sjön? 

Fastighetsboxar har blivit en allt vanligare lösning i svenska fastigheter, men frågan är om det är något som passar för alla? I den här texten tänkte vi gå igenom lite kring fastighetsboxar i Malmö och rada upp några punkter som dels ger svar på olika frågor och dels också tydlig information om vad man ska tänka på inför ett eventuellt köp. Enligt följande: 

  • Öka säkerheten! Fastighetsboxar innebär att man också kan byta ut alla ytterdörrar och därmed slippa ett brevinkast. Det är ganska givet att en lucka mitt på en dörr minskar säkerheten. Dels så ger det en inbrottstjuv en väg in i bostaden där denne med hjälp av olika verktyg enkelt kan öppna dörren, och dels så kommer även brevinkastet att försvåra evakueringen vid en eventuell brand. Utöver detta så kommer även nya dörrar – utan brevinkast – att bidra till en bättre inomhusmiljö genom minskat drag och en lägre ljudvolym. Lukt från grannens matlagning – glöm det! Allt börjar med att byta till fastighetsboxar i Malmö. 
  • Mer bekvämlighet. Trött på att hämta paket hos olika postombud? Med fastighetsboxar så kan även större paket rymmas. Det ger en ökad bekvämlighet för de boende. 
  • Ordning och reda. Ett trapphus med fastighetsboxar blir mer inbjudande, välkomnande och får det estetiska lyft som gör att de boende blir mer benägna att hålla rent och snyggt. I detta finns också en värdeökning: säljer du din lägenhet så kan det vackra trapphuset i allra högsta grad bidra till ett högre slutpris. 
  • Rätt tillverkare. Alla de fördelar vi ovan gått igenom kommer först om du väljer rätt tillverkare av fastighetsboxar i Malmö. Var noga med valet och se över exempelvis referenser, hur framtida underhåll ser ut och vilka garantier ni ges.