Välj vem som kan öppna dörren

Den som är nyckelbärare är den som har makten. Så är det i många filmer men även i verkligheten. Även om det idag finns många olika typer av nycklar som till och med kan laddas på distans.

Ett passersystem är något mycket mer än ett sätt att ta sig in genom en dörr. Med de klassiska nycklarna kan du öppna och låsa dörrar, men det är ett system som har sina brister. Du kan tappa nycklarna eller kopiera dem och ge bort. På det viset så kan den som gett dig nyckeln råka få ovälkomna besökare. Men om du har ett passersystem så kan du välja vem du vill lägga till och ta bort, utan att ens behöva träffa personen. Med några enkla knapptryckningar gör du precis de inställningar du vill. Du kan till och med lägga in att personen bara har tillgång till vissa dörrar eller att personen endast har tillgång under vissa tider.

Kontrollera vem som går in

När du tänker på passersystem så tänker du kanske på taggar eller kort, där information finns lagrad. Men det finns även möjlighet att ge någon ett tillträde på flera andra sätt. Du kan välja att skanna ögon eller fingeravtryck. Och för extra säkerhet kan du skanna ansikten och till och med ha som verifikation att väga den som ska in. Det är du som bestämmer hur du väljer att använda ditt passersystem och det är även du som väljer vem du vill ta bort. Läs mer om passersystem här: https://www.passersystemstockholm.se/