Snyggt tryckt reklam för alla tillfällen

Att använda sig av trycksaker är ingen marknadsföring från stenåldern, snarare tvärtom. En tryckt broschyr i handen ger ett större mervärde till mottagaren än ett repeterande budskap.

Att anlita ett tryckeri innebär en värld av möjligheter att få ut sitt budskap på. Som författare är tryckerier en guldgruva att anlita. Givetvis vill man få så många läsare som möjligt till den bok man skrivit. Mycket av dagens marknadsföring går via olika sociala medier.
För böcker finns även olika bloggplattformar som presumtiva läsare använder sig av. Men handen på hjärtat, med en tryckt bok är trycksaker att känna och hålla i handen världens bästa marknadsföring.

Visa upp ditt budskap för hela Göteborg

Att nåla upp många affischer på alla offentliga anslagstavlor i Göteborg är ett sätt att nå ut. Kanske en banderoll som svävar över Poseidon uppe vid Götaplatsen vore spektakulärt? Ett annat tips skulle kunna vara att beställa snygga flyers.
Informativa flyers som berättar om boken och författaren, som kan ligga och locka läsare på både bibliotek och boklådorna. Då är det dags att kontakta stans bästa tryckeri i Göteborg för att lägga en beställning.

Är man själv inte så bevandrad i den grafiska branschen kan man få hjälp av tryckeriet att formge det man behöver. Är man grafiskt duktig kan man göra ett underlag själv som tryckeriet använder till trycksakerna. Det svåra är att begränsa sin marknadsföring, när det gäller trycksaker finns det hur mycket roligt som helst. Ring tryckeriet redan idag och beställ reklamen för produkten som ska marknadsföras.