Kom igång med liveshopping

Med hjälp av liveshopping når du ut till dina kunder och ger dem en interaktiv shoppingupplevelse, på distans. Du kommer enkelt igång med hjälp av en app.

Att sälja varor, produkter och tjänster via nätet blir allt mer populärt och det finns många alternativ till den traditionella hemsidan. Det finns exempelvis direktlänkar och möjligheter att handla direkt via olika appar för sociala medier. Kunderna letar ständigt efter nya och spännande sätt att shoppa på.

Liveshopping har varit populärt i bland annat Asien under några år och nu finns det även i Sverige. När du erbjuder liveshopping kan du blanda både förinspelat material och livevideor, för att kunden ska få en så tydlig bild av produkten som möjligt. Du kan demonstrera produkten, visa alla funktioner och svara på frågor, samtidigt som det går att handla direkt i appen.

Liveshopping är lätt

Att börja med liveshopping är inte alls svårt eller krångligt. Ny teknik kan kännas skrämmande, men du behöver egentligen bara en mobiltelefon för att komma igång. Om du vill vara extra professionell och seriös kan du kombinera mobilen med en dator, bra ljus och ett stativ. Svårare än så är det inte.

Många som har provat liveshopping upplever att de kommer närmare sina kunder och får en ökad förståelse för vad de vill ha. Kunderna kan ställa frågor i realtid och be om att få en närmare titt på materialet eller att få se produkten “in action”, så att säga. Ett bra sätt för ditt företag att synas och nå ut till flera.