Företagshälsovård i Varberg – för en tryggare arbetsplats

Skapa en trygg arbetsplats i Varberg för dina anställda med hjälp av företagshälsovård. Med förebyggande företagshälsa kommer dina anställda vara hälsosammare och gladare på jobbet.

Som företagare är det viktigt att värna om sina anställda, håller du med? Om så är fallet så kan du kika närmare på företagshälsovård i Varberg och dess fördelar för både dig som företagare och dina anställda. Med en god företagshälsa kommer dina anställda få ta del av förebyggande hälsovård som kommer att göra arbetsplatsen mer positiv och effektiv.

Med ett förebyggande hälsoarbete kommer det att bli mindre sjukskrivningar och på så sätt en effektivare arbetsplats. Och det viktigaste av allt, dina anställda kommer att må bättre och få den hjälp de behöver med olika hälsofrågor.

Hälsokontroller utförs regelbundet inom företagshälsovård

Den viktigaste delen i företagshälsovård är de regelbundna hälsokontrollerna som görs på de anställda och det är då lätt att följa deras hälsa. Med kontrollerna så upptäcks eventuella hälsoproblem i tid och kan då förebyggas.

Vid en hälsokontroll utförs olika sorters tester och det är bland annat blodtryck, blodvärde, kolesterol och EKG. Om en anställd har ett visst hälsoproblem som exempelvis trötthet så lägger man till andra tester. Det är då vanligt att testa nivån av sköldkörtelns hormoner och tester som som visar på olika vitamin- eller mineralbrister. Här är det extra viktigt att se över så att nivån av b-vitaminer är bra i kroppen, och även järn. Med en väl utförd hälsokontroll så är det lätt att upptäcka vad som behöver rättas till i kroppen.

Publicerat den
Kategoriserat som Hälsa