Mobilvänlig webbsida den 21:e April

Den 21:e April är det tänkt att Google ska rulla ut sin uppdatering som ska premiera webbplatser som är mobilvänliga. I november förra året började Google märka upp webbsidor som var mobilvänliga, men inom kort så ska alltså även sökresultaten påverkas förmodligen beroende på vilket device du surfar med. I November började många SEO-experter rapportera och analysera och ett av alla läsvärda blogginlägg kom från Jimmy Wirsborg och du läser blogginlägget om de första indikationerna här.

Det har sedan dess kommit löpande rapporter och Viktor Calmhede hos Pineberry gav oss ytterligare insikt i hur vi kan mobilanpassa vår webbplats här.

Nyligen publicerade Sebastian Eklund hos Invise en domedagsliknande bloggpost om vikten av att bli mobilanpassad. Kan fungera som en inspirerande text när du själv pushar dina kunder till att styra upp sin webbnärvaro innan den 21:e April.

Här på WWWindex bevakar vi ständigt vad som händer inom svensk SEO. Här hittar du alla bevakade SEO-bloggar och här är de mest populära SEO-bloggposterna!

Kommentera